Ümraniyespor, Ankara Keçiörengücü'nü tek golle geçti: 1-0

TFF 1.Lig'in 22 .hafta maçında Ankara Keçiörengücü'ne konuk olan Ümraniyespor rakibini Serkan Göksu'nun attığı golle 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

TFF 1.Lig'de 22.hafta heyecanı cuma günü oynanacak olan maçlarla başladı. Ligde 37 puanla 5.sırada yer alan Ankara Keçiörengücü, topladığı 27 puanla 11.sırada yer alan Bereket Sigorta Ümraniyespor'u konuk etti. 

Bugün saat 13.30'da Aktepe Stadyumunda oynanan mücadelede Hakan Ceylan düdük çaldı. Ceylan'ın yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli, Özcan Sultanoğlu yaparken maçın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş oldu. 

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ - ÜMRANİYESPOR MAÇI İLK 11'LERİ 

Ankara Keçiörengücü:  Metin, Abdulkadir, Fatih, Mert, Soner, Cem, Uğur, Süleyman, Issah, Barış Alper, Eze.

Ümraniyespor: Burak, Vrsajevic, Alim, Glumac, Ercan, Muammer Denizhan, Serkan, Kartal Kayra, Yusuf Emre, Hüseyin Atakan, Mayi.

Mücadelenin 16.dakikdasında Yusuf Gültekin asistini gole çeviren Serkan Göksu takımını 1-0 öne geçirdi. Maç bu skorla sona erdi. Bu sonucun ardından Ümraniyespor puanını 30'a yükseltti, ev sahibi takım Keçiörengücü ise 37 puanda kaldı. Ligin 23.haftasında Keçiörengücü,23 Şubat Salı günü Bandırmaspor'a konuk olacak. Ümraniyespor ise aynı gün saat 13.30'da Adana Demirspor'u konuk edecek.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri