Ümraniye'de hırsızlık! Hırsızlar 400 bin TL çaldı

Ümraniye'de meydana gelen olayda, bankadan yaklaşık olarak 400 bin lira çeken bir kişiyi takip eden hırsızlar, fırsatlarını buldukları zaman parayı çalarak otomobille kaçmaya başladı. Vatandaşlar ve güvenlik görevlileri hırsızları engellemk istese de başaramadı ve hırsızlar olay yerinden kaçtı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Ümraniye ilçesinde gerçekleşen olayda, alınan bilgilere göre hırsızlar, bankadan yüklü miktarda para çeken bir kişiyi takip etti. Parayı çalmak için uygun bir an kollayan hırsızlar, fırsatını bulduklarında harekete geçti ve yaklaşık 400 bin lirayı çalarak araçlarına bindi. Parası çalınan vatandaş ve güvenlik görevlileri hırsızların peşine takıldı.

SÜRÜCÜLERLE KONUŞARAK YOLU AÇTILAR 

Kırmızı ışıkta bekleyen araçlar hırsızların kaçmasına engel olunca, araçtan inen hırsızlar ışıkta bekleyen araç sürücüleri ile konuşarak yolu açtı. Yolun açılmasından sonra araçlarına tekrar binen hırsızlar olay yerinden kaçmayı başardı. Güvenlik görevlileri ve parası çalınan vatandaşlar, hırsızların peşinden koşsa da araca yetişemedi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri