Ukrayna 1-0 İspanya | MAÇ SONUCU

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Gecenin en önemli maçlarından birisinde Ukrayna, yıldızlar topluluğu İspanya'yı konuk etti. Kiev Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan 90 dakikadan 1-0 galip ayrılan Ukrayna, İspanya'ya ilk mağlubiyetini tattırdı.

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup maçında İspanya, Ukrayna'ya konuk oldu. Almanya'nın önünde liderlik koltuğunda oturan Luis Enrique'nin öğrencileri, Andriy Shevchenko yönetimindeki Ukrayna'ya diş geçiremedi. Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanan 90 dakika Ukrayna'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Ukrayna'ya galibiyeti getiren golü 76. dakikad Viktor Tsygankov kaydetti.

UKRAYNA - İSPANYA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Ukrayna ile İspanya arasında oynanacak olan Uluslar A Ligi 4. Grup maçı, NSK Olimpiyskiy Stadı'nda oynanacak. Zorlu mücadele bu akşam saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı, Polonyalı hakem Pawel Gil yönetecek. Pawel Gil'in yardımcılıklarını ise Konrad Sapela ve Marcin Borkowski yönetecek. 

HANGİ KANALDA?

Futbolseverler tarafından en çok merak edilen ve takip edilecek olan Ukrayna - İspanya maçı, bu akşam saat 21.45'de S Sport Plus'dan naklen yayınlanacak. Karşılaşma, Türkiye'de şifresiz kanallardan yayınlanmayacak.

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri