Ufuk Bayraktar'dan taciz ve tehdit iddialarına yanıt!

Ufuk Bayraktar hakkında geçtiğimiz günlerde başrolünü üstlendiği sinema filminin setinde çalışan makyöz ve kuaföre sözlü ve fiziksel taciz uyguladığı iddia edilmişti. Hakkında çıkan haberlere dayanamayan oyuncu o iddialara yanıt verdi.

Oynadığı başarılı film ve dizilerle tanınan Ufuk Bayraktar, son günlerde oyunculuğu ile değil eşi Merve Bayraktar’ı aldattığı iddiasıyla gündeme gelmişti.  Bayraktar'ın adı, olayın üzerinden çok geçmeden bu kez taciz ve tehdit olayına karışmıştı. 

Sinema TV Sendikası tarafından yapılan açıklamada, Dayı filminin Adana’daki çekimlerinde makyöz Alev Ünal Nayır ve kuaför Metin Tektaş’ın Ufuk Bayraktar tarafından fiziksel ve sözlü tacize uğradığı, tehdit edildikleri belirtilmişti.

Sendika hukuki olarak da konunun takipçisi olacağını duyurmuştu. Yönetmenliğini Uğur Bayraktar’ın başrolünü ise kardeşi Ufuk Bayraktar’ın üstlendiği ‘Dayı’ filminin setinde neler yaşandığı da merak konusu olmuştu.

İDDİALARA YANIT VERDİ

Ufuk Bayraktar, basında çıkan haberlerden sonra instagram hesabından yaşananları kendi bakış açısından ifade etti ve şu sözleriyle dikkat çekti:

“Tanımadığı halde benim kızıma el, kol şakası yaptığını gördüğüm kişiyi uyardım. Bu konuda hassas olduğumu, bir daha kesinlikle yapmaması gerektiğini söyledim. O adamın şefi olan hanımefendi de setin ortasında 5 dakika sonra gelip, bana ailemin ve çocuklarımın yanında hakaret etmeye kalktığı için cevap verdim. Babalık duygumdan dolayı sert cevap vermiş olabilirim, beyefendi ile alakalı hiçbir durum yoktur. Sadece kızıma olan aşırı hassasiyetimle alakalı bir durumdur. Saygılarımla, Ufuk Bayraktar…”

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri