UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak 2021 ? Seyircili mi, seyircisiz mi oynanacak?

Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en önemli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi finaline sayılı günler kaldı. Bu kapsamda futbolseverler UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak 2021 ? Seyircili mi, seyircisiz mi oynanacak? sorularının yanıtlarını merak ediyor.

UEFA Şampiyonlar Liginde yarı final maçlarıyla heyecan devam ederken final maçına sadece 2 maç kaldı. Mücadelenin heyecanını yaşamak isteyen futbolseverler de şimdiden maçın nerede oynanacağı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak 2021 ? Seyircili mi, seyircisiz mi oynanacak? 

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE OYNANACAK 2021 ?

UEFA Şampiyonlar Ligi, 29 Mayıs Cumartesi günü, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadyumundan oynanacak.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ SEYİRCİLİ Mİ, SEYİRCİSİZ Mİ OYNANACAK?

Koronavirüs pandemisine rağmen Şampiyonlar Ligi finaline seyirci alınacak. Bu durum hakkında değişiklik olursa haberimiz güncellenecektir.

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi finaline ilişkin olarak yapılan son açıklama şu şekilde:

"Şampiyonlar Ligi finali 29 Mayıs’ta İstanbul’da sınırlı sayıda seyirci ile oynanacak. 17 Mayıs’a kadar sürecek geçici kapanma bu maçı etkilemeyecektir. UEFA, karşılaşmayı güvenli bir şekilde düzenlemek adına Türkiye Futbol Federasyonu ve yerel otoritelerle yakın çalışmasını sürdürmektedir. Seyirci kapasitesi ve bilet satışına ilişkin detaylar yakında açıklanacaktır.”

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri