Tuzla'da alacak verecek kavgası! 1 ölü

Tuzla bir iş yerinde alacak verecek meselesi tartışmaya neden oldu. Kısa bir süre sonra kavgaya dönen meselede silah sesleri duyuldu. Olay yerine gelen kişiler, 25 yaşındaki bir kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Tuzla'da alacağı için iş yerine gelen 25 yaşındaki bir kişi çıkan tartışma sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken cansız beden, otopsi yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

İddiaya göre, alacağını istemek için iş merkezinin 2'inci katında bulunan bir işyerine gelen 25 yaşındaki M.Y. ile işyerinde bulunanlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından kısa süre sonra ise silah sesleri duyuldu. Olay yerine gelenler, 25 yaşındaki M.Y.'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede yoğun güvenlik önlemi alınırken, Olay yeri inceleme ekipleri işyerinde delil incelemesi yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis M.Y.'yi öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından M.Y.'nin cansız bedeni, otopsi yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri