Tuzla Kale Koleji'den eğitime büyük sağlık desteği!

Eğitimde yenilikçi bakış açısıyla gelişen ve geliştiren Kale Okulları, veli, öğrenci ve çalışanlarına özel indirim imkânı sunmaya hazırlanıyor. Öğrencilerinin hem eğitimini hem sağlığını düşünen Kale Koleji, Tuzla Mercan Hastanesi, Ersoy Hastanesi, ALPİ Diş ve Mevsim Diş gibi özel hastanelerle anlaşmaya yoluna girdi.

Eğitimde büyük başarılara imza atan Kale Okulları, Kale Koleji Tuzla Mercan Hastanesi, Ersoy Hastanesi, ALPİ Diş ve Mevsim Diş gibi özel hastanelerle anlaşarak veli, öğrenci ve çalışanlarına özel indirim sağlama kararı aldı.

Tuzla’da eğitimde marka haline gelen Kale Koleji bünyesindeki veli, öğrenci ve çalışanlarına özel indirim imkanı sağlamaya hazırlanıyor. Kale Koleji Tuzla Mercan Hastanesi, Ersoy Hastanesi, ALPİ Diş ve Mevsim Diş gibi özel hastanelerden sağlanacak farklı oranlardaki indirim imkanlarıyla öğrencilerine daha iyi bir gelecek sunmaya devam edecek.

Kale Koleji'nin Tuzla'da bir ilk olarak gerçekleştireceği bu bu proje ile Kale Okulları eğitimde çıtayı daha da yükseklere çıkarmaya başladı. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri