Tuzla Belediyesi'nden "Benim Kadrajım" sergisi! Öğrencilerin çektiği en güzel fotoğraflar gösterimde

Tuzla Belediyesi tarafından fotoğraf çekmeyi seven vatandaşlara verilen eğitimler sonrası çekilen fotoğraflar "Benim Kadrajım" isimli sergi ile sanat severlerin beğenisine sunuldu. Sergiye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da katılım gösterdi.

Tuzla belediyesi tarafından Tuzlalı vatandaşlardan fotoğraf çekmeyi seven ve fotoğrafa ilgisi olanlar için eğitim programı sezon sonu sergisi ile tamamlandı. Sene boyunca tarihi yerlere giderek fotoğraf çeken kurs öğrencileri "Benim Kadrajım" isimli sergi ile çektikleri fotoğrafları Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde 2-10 Temmuz tarihleri arasında sergileme imkanı buldular.

EN GÜZEL FOTOĞRAFLAR SERGİLENİYOR

Tuzla Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Benim Kadrajım" projesinin eğitim yılı tamamlanması ile birlikte fotoğraf sanatçısı Bahadır Emre Bozkurtlar eşliğinde bir yıl boyunca yüzlerce Tuzlalı vatandaş, hem fotoğraf çekmeyi öğrendi hem de İstanbul’un tarihi yerlerine giderek öğrendikleri kapsamında fotoğraf çektiler. Bir yıl boyunca çekilen fotoğraflardan en güzelleri, özel bir sergi ile sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Yerel Haberleri