Türkiye - Norveç maçı nerede, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ligde 8. haftanın tamamlanmasıyla birlikte gözler A Milli Futbol takımımızın Dünya Kupası Eleme maçlarına çevrildi. Bu kapsamda Türkiye ile Norveç karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabakayı takip etmek isteyen futbolseverler ise internette Türkiye - Norveç maçı nerede, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorularını araştırıyor. Cevaplar haberimizde...

Süper Lig'de oynanan 8. hafta karşılaşmalarının ardından lige Milli maç arası verildi. Bu kapsamda A Milli Futbol takımımız Dünya Kupası Elemeleri G grubu 7. maçında Norveç ile karşı karşıya gelecek. Rakibini mağlup ederek önüne geçmeyi planlayan ay yıldızlı ekibimizin maçı taraftarlar tarafından oldukça merak ediliyor. Peki Türkiye - Norveç maçı nerede, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte cevaplar...

TÜRKİYE - NORVEÇ MAÇI NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye - Norveç maçı İstanbul'da Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Bu zorlu müsabaka 8 Ekim 2021 Cuma günü oynanacak. Karşılaşma saat 21.45'de başlayacak.

TÜRKİYE - NORVEÇ MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye - Norveç maçı TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Futbolseverler Milli takımımızın bu zorlu müsabakasını şifresiz olarak izleyebilecek.

TRT 1, Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TÜRKİYE - NORVEÇ MAÇI 11'LERİ

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Serdar Aziz, Caner, Berat, Ozan, Hakan, Cengiz, Kerem, Burak

Norveç: Nyland, Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling, Odegaard, Berg, Thorsby, Hauge, Elyounoussi, Thorstvedt.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri