Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Karaca’dan TUGADER’e ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca Tuzla Gazeteciler Derneği TUGADER'i ziyaret etti. TUGADER Başkanı Oğuzhan Bayrak, Başkanvekili Murat Çaltepe, Muhasip Doğan Şerefli, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şahin, Yılmaz Karaca ile me

BAŞKAN OĞUZHAN BAYRAK TUGADER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Tuzla Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak Karaca'ya dernek binasını gezdirip kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca dernek binasını ve çalışmalarını çok beğendiğini söyleyerek "Birçok ilimizde ki gazeteci dernekleri sizin gibi aktif çalışmıyor....Sizi bu başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

TUGADER TGF'YE ÜYELİK İÇİN BAŞVURDU

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'na üye olmak için müracaatta bulunan TUGADER'in üyelik durumunu yapılacak son başkanlar konseyi toplantısında görüşeceklerini söyleyen TGF Genel başkanı Yılmaz Karaca "TUGADER'i federasyonumuzun çatısı altında görmekten mutluluk duyacağız...Bu konuyu ilk başkanlar konseyi toplantısında ele alıp değerlendireceğiz ve üyeliğinizin yapılması için karar alacağız" dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri