Türkiye bu maçı bekliyor! Final öncesi dev randevu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Trabzonspor'u ağırlıyor. Trabzonspor ile Fenerbahçe bugün Türkiye Kupası'nda 14. kez karşı karşıya gelecek .Tahir Karapınar'ın ilk derbi heyecanını yaşayacağı mücadelede iki takım kupa için oldukça istekli.

Ligde zirveden uzak bir performans sergileyen Fenerbahçe, hem sezonu kupasız kapatmamak hem de Avrupa Ligi’nde gruplara direkt kalmak için Tahir Karapınar önderliğinde karşılaşacağı mücadele öncesi, morallerin üst düzey olduğu ve kupaya odaklanarak mücadelenin başlama vuruşunu bekliyor. Sezonu çifte kupayla tamamlamak isteyen Trabzonspor da bu yoldaki en zor sınavlarından birini geçmenin planlarını yapıyor.

AVANTAJ TRABZONSPOR'UN ELİNDE

Pandemi döneminde yeniden başlayan futbolumuzda Süper Lig’in ardından gözler bugün Ziraat Türkiye Kupası’na çevrilecek. Türk futbolunun iki devi, F.Bahçe ve Trabzon bugün Kadıköy’de yarı final rövanşına çıkacak. Ülker Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek. İki ekip arasında Trabzon’da oynanan ilk maçı ev sahibi 2-1 kazanmıştı. F.Bahçe, 2 ve üstündeki farklı galibiyetler ile 1-0’lık sonuç halinde tur atlayan taraf olacak. Trabzon ise her türlü beraberlik ve galibiyet halinde finale yükselecek.

EKSİKLER

Ozan Tufan cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Uzun süredir sakatlığı bulunan Max Kruse de Trabzonspor karşısında mücadele edemeyecek. Sakatlığını atlatan Vedat Muriç, ilk 11’de forma giyecek. Bordo-mavili ekipte ise kırmızı kart cezalısı Guilherme takımını bu maçta yalnız bırakacak.


MAÇ'IN HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Süper Lig’de şampiyonluk potasından uzaklaşan sarı-lacivertliler, adını finale yazdırarak kupa hasretine son vermeyi amaçlıyor. İki ekip arasında Trabzon’da oynanan ilk maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Emre, Gustavo, Mehmet, Deniz Türüç, Rodrigues, Muriqi.

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Campi, Da Costa, Novak, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakame, Sörloth.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri