Tuğba Özerk ilk kez canlı yayında açıkladı: "Bu hastalık nedeniyle hamile kalamıyorum"

Star TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk olan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk canlı yayında hastalığından bahsetti. Özerk "12 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hafta içi her gün seyirci karşısın çıkan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugün ki konuğu sevilen şarkılarıyla Tuğba Özerk oldu. Özerk, programda bilinmeyenlerinden bahsederken, hamile olduğunu da ilk kez canlı yayında açıkladı.

12 YILDIR HAMİLE KALAMIYORDUM

Şarkıcı Tuğba Özerk, konuk olduğu programda hayatına dair çok özel açıklamalarda bulundu. Sevilen şarkılarını seslendiren Özerk, konu hayatına gelince anlattıkları ile ekran başındakileri üzdü. 12 yıldır yaşadığı hastalıktan ilk defa söz eden Özerk, bu hastalık nedeniyle hamile kalamadığını itiraf etti. Hastalığının detaylarından bahseden ünlü şarkıcı göz yaşlarına hakim olmakta zorluk çekti.

BU KEZ AŞKTA YÜZÜ GÜLDÜ

Bir dönem yaşadığı çalkantılı ilişkiler ve menajer eşi Altan Nuh tarafından aldatılmasıyla evliliğini tek celsede bitiren Tuğba Özerk'in bu defa yüzü güldü. Şimdilerde inşaat iş insanı Gökmen Şen ile aşk yaşayan ve mutlu olduğunu dile getiren Özerk, canlı yayında tekrar evliliği Gökmen bey sayesinde düşündüğünü dile getirdi. Programda telli duvaklı gelin olan Özerk, canlı yayına damgasını vurdu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri