Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir, istifa mı ediyor?

Süper Lig'in en büyük şampiyonluk adaylarından birisi olan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda büyük bir fırsatı tepti. Başakşehir'in kaybettiği haftada galip gelemeyen bordo-mavililerde Hüseyin Çimşir'in istifasını sunduğu söyleniyor.

Lider Başakşehir'in 3 puan kaybettiği haftada Trabzonspor'da, Denizlispor karşısında 1-0 öndeyken 2-1 yenik düştü. Bu durum Trabzon ekibinin şampiyonluk şansını bir hayli zora soktu. Denizlispor maçının ardından, "Demek ki bu işi çok fazla beceremedim" diye konuşan Çimşir'in, istifasını yönetime sunduğu belirtiliyor. 

İHA'nın aktardığı habere göre, maç sonu yaptığı basın toplantısının ardından yönetime istifasını sunan Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'un şampiyonluk şansını kaybetmesindeki en büyük etkenin kendisi olduğunu kabul etti. Basın toplantısında da çok fazla yorum yapmayan ve fırsatı kaçırdıklarını söyleyen Hüseyin Çimşir, toplantının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerle yaptığı görüşmede istifasını sundu. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve bordo-mavili yöneticiler, Çimşir'in istifasını Trabzon'a döndükten sonra değerlendirecek.

Süper Lig'de 32. hafta sonunda Başakşehir, Trabzonspor'un önünde son iki haftaya girilirken 66 puanla lider konumda. Trabzonspor'un son iki haftada matematiksel olarak şampiyonluk şansı bulunmasına rağmen teknik direktör ve yönetim umudunu kaybetmiş durumda. Başakşehir'de ise dün Konyaspor maçında aldığı yenilgiye rağmen maç otobüsünde şampiyonluk şarkıları söylendi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri