Topkapı'da alt geçidi su bastı! Servis minibüsü sular içinde kaldı

İstanbul Topkapı'da alt geçidi su basınca iki otomobil ve bir servis minibüsü sular içinde kaldı. Minibüsün içinde kalanlar olduğu belirlenirken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul genelinde etkili olan yağış nedeniyle Topkapı'da bir alt geçidi su basınca iki otomobil ve bir servis midibüsü sular altında kaldı. Minibüsün içinde kalanlar olduğu belirlenirken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Tıkanan rögar kapaklarını açan itfaiye ekipleri, önce suyu tahliye etti. Suyun azalmasıyla önce otomobiller, ardından da diyaliz hastalarını taşıyan minibüs kurtarıldı. Minibüste bulunan hastalar, ambulanslara bindirilerek hastanelere sevk edildi.

Minibüste yaşananları anlatan bir hasta yakını, kavşağı dönünce aracın suya battığını belirterek," Araba kaymaya başladı komple su almaya başladı. Arabada 5 kişi var. Hasta insanlar. Biraz korktuk çünkü camlar kapılar elektronik olduğu için kilitlendi" dedi.

"1,5 SAATTE ANCAK GELDİLER BİZİ KURTARDILAR"

Minibüste bulunan hasta bir yolcu ise şunları söyledi:

 "Su yükselince içeride mahsur kaldık. 1.5 saat itfaiye gelmedi. Böyle bir şey olabilir mi? Biz hepimiz enfeksiyonlu insanlarız. Rahatsızlıklarımız var. Bu halde pislik suyun içine battık. 1.5 saatte ancak geldiler bizi kurtardılar. İBB Fatih'te şuradan buraya gelemiyor" 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İç Haberler Haberleri