Toga Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Toga Çorbası Nasıl Yapılır?

Toga Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Toga Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Toga Çorbası nasıl hazırlanır, Toga Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Toga Çorbası için Malzemeler:

12 bardak et suyu ½  bardak pirinç ½  bardak nohut 1 adet yumurta 1,5  kaşık margarin 2,5 kaşık un 3 bardak yoğurt 1tutam maydanoz kırmızı biber

Toga Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Nohudu akşamdan ıslatın, ertesi gün haşlayıp soğuk su ile yıkayın. Kabuklarını ayıklayın. Pirinci de yıkayın. Bir tencere içine et suyunu koyun; nohut ve pirinci içine dökün; maydanoz ve tuz serpip kaynamaya bırakın. Ayrı bir kapta un, yumurta ve yoğurdu çırpın. ½  bardak su katın. Bunu da pişen çorbaya dökün 1taşım daha kaynatarak ocaktan alın. Tavada yağ kızdırıp kırmızı biber serpin; servis ederken çorbaya gezdirin.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri