TikTok'ta Coronavirus Challenge tehlikesi! Klozet kapağını yalıyorlar

Koronavirüs tüm dünyayı tehdit etmeye devam ederken bu tehlikenin farkına varamayan bir grup, TikTok'ta Coronavirus Challenge (Koronavirüs meydan okuması) akımı başlattı. Bu akım adı altında Ava Louise genç bir kadın klozet kapağını yaladığı anları paylaştı ve herkesin tepkisini çekti.

Koronavirüs dünyayı tehdit etmeye devam ederken tüm ülkeler vatandaşlarına tedbirli olma ve temel temizlik kurallarına önem verme çağrısında bulunuyor. Fakat bazı kesimler bu uyarılara uymadığı gibi sorumsuz anlarını sosyal medyada paylaşıyorlar. Bu kişilerden birisi de Ava Louise oldu. Genç kadın klozet kapağını yaladığı anları TikTok'ta paylaştı.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) için sosyal medyada ilginç videolar dolaşmaya devam ediyor. Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan TikTok'ta şimdi de Coronavirus Challenge (Koronavirüs meydan okuması) akımı başladı.

Ava Louise isimli bir kadın, klozeti yalayarak Coronavirus Challenge akımına katkısını verdi. Kadının paylaştığı bu iğrenç videonun ardından sosyal medyada bu videoyu izleyenler Ava Louise'i eleştiri yağmuruna tuttu.

Instagram'ı aktif kullandığı öğrenilen Ava Louise isimli kadının Instagram'da 156 bin takipçisi bulunuyor. Louise, sosyal medya hesaplarındaki cüretkar fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri