THY'de ikinci koronavirüs kaybı: Kaptan pilot hayatını kaybetti

Havayolu camiasında ikince kez koronavirüs kaybı yaşandı. Türk Hava yolları (THY) kaptan pilotlarından olan Mehmet Ali Kılıç koronavirüs nedeniyle tedavi altına alındığı hastanede virüse yenik düştü.

Türk Hava yollarından emekli olan Mustafa Özden Türkon'un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından havacılık camiasında bir virüs kaybı daha yaşandı.

 THY kaptan pilotlarından olan Mehmet Ali Kılıç koronavirüs nedeniyle tedavi altına alındığı hastanede dün hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kovid-19 hastalığına yakalanmasının ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavisi yapılan Kılıç, yaşamını yitirdi.

Havayolu Çalışanları Sendikası'ndan (Havasen) yapılan açıklamada, "THY Sorumlu Kaptan Pilotumuz Mehmet Ali Kılıç'ı Kovid-19 sebebiyle kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Sendikadan yapılan duyuruda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde  koronavirüs tedavisi devam eden Kaptan Pilot Serdar Gündoğdu için de donör arandığı bildirildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri