Tezkiyesi Bozuk ne demek, TDK'ya göre Tezkiyesi Bozuk kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

İlk kez duyduğumuz ve manasını hiç bilmediğimiz bazı kelimeler vardır. Tezkiyesi Bozuk karşımıza çıkan bu kelimelerdendir. Tezkiyesi Bozuk ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Tezkiyesi Bozuk kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi sizler için toparladık.

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Tezkiyesi Bozuk ne demek? Tezkiyesi Bozuk TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi tezkiyesi bozuk kelimesi. Peki tezkiyesi bozuk ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre tezkiyesi bozuk nedir, tezkiyesi bozuk kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

TEZKİYESİ BOZUK NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Tezkiyesi bozuk kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre tezkiyesi bozuk kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Doğruluğuna güvenilmez (kimse)

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Ne, Nedir Haberleri