Tesettürle üniversite okuyabildiği için CHP'ye teşekkür etti! O görüntüler sosyal medyada infial yarattı! "Ne çabuk unuttunuz zulüm gördüğünüz günleri!"

CHP üye katılım törenine tesettürlü genç kızın açıklamaları damga vurdu. Başörtüsüyle üniversite okuyabildiği için CHP'ye teşekkür eden genç kıza, sosyal medya kullanıcılarından "Başörtülülerin ağzını kapatıp 'Kes sesini senin konuşmaya hakkın yok' diyorlardı, bir yanlışın var" şeklinde yorumlar geldi.

CHP Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'nca Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde "Üye Katılım Töreni" gerçekleştirildi. Törene katılan isimler arasında genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. Gündem konularına da yer verilen törene, tesettürlü bir genç kızın başörtüsü özgürlüğü için Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'ye övgüler dizmesi damga vurdu.

"YANLIŞ HATIRLIYORSUN, AĞZINIZI KAPATIYORLARDI"

Sosyal medyada infial yaratan görüntülerde, tesettürlü genç kızın üniversitedeki başörtüsü yasağının kaldırılmasında CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun payı olduğunu söylediği ve bu sebeple kendilerine teşekkürlerini ilettiği görüldü. Ayşenur Ulus ismindeki genç kızın, "Üniversitelerdeki başörtü yasağının kalkmasında demokratik tavrınız için teşekkür ederim" cümlesi ise törene damga vurdu.

CHP'ye üye olduğu için konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan genç üniversiteli, Kılıçdaroğlu'na hitap ederek, "Üniversitelerdeki başörtü yasağının kalkmasında partinizin ve şahsınızın gösterdiği demokratik tavır için genç üniversiteli bir kişi olarak teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanması, "Yanlış hatırlıyorsun, onlar siz hakkınızı ararken size sopalarla saldıran ve ağızlarınızı kapatan zihniyetti." şeklinde yorumları beraberinde getirdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri