Terbiyeli Kereviz Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Terbiyeli Kereviz Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Terbiyeli Kereviz Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Terbiyeli Kereviz Çorbası nasıl hazırlanır, Terbiyeli Kereviz Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Terbiyeli Kereviz Çorbası için Malzemeler:

1 demet kereviz sapı 1 adet soğan 1 kaşık tereyağı 1 kase yoğurt 3 kaşık un yarım limon suyu 1 bardak et suyu Dereotu su tuz

Terbiyeli Kereviz Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Soğanı doğrayıp kızdırdığınız tereyağında kavurun. Rengi dönünce üzerine doğranmış kereviz yaprağını katıp kavurmaya devam edin. Oda kavrulunca sıcak su ve et suyu ekleyin, kaynasın. Terbiyesi için bir kap içinde yoğurt, un ve limon suyunu karıştırın. Üzerine biraz soğuk su, biraz da sıcak su ekleyerek terbiyeyi çorbaya dökerek iyice karıştırın. Çorbayı servis kasesine döktükten sonra üzerine kıyılmış dereotu serperek servis yapın.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri