Telegram ve Whatsapp'tan sonra Snapchat'te o özelliği duyurdu! Web sürümü kullanılmaya başlandı bile!

Telegram ve Whatsapp'tan sonra Snapchat'de web sürümüne geçtiğini kullanıcılarına duyurdu. Kullanıcılar, web.snapchat.com adresinden hesaplarını Web ortamında kullanabilecekler.

Bir döneme damga vuran ve hala etkisini ilk günkü gibi sürdüren Snapchat, kullanıcılara yeni deneyimler kazandırıyor.

SNAPCHAT WEB'E GEÇTİ

Snapchat, Snapchat for Web özelliğini kullanıcılarının beğenisine çıkardı. Snapchat for Web masaüstü bilgisayarlardan görüntülü arama, mesaj ve anlık görüntü gönderme, sohbet tepkileri gibi uygulamada bulunan birçok özelliği kapsıyor. Kullanıcılar, web.snapchat.com adresinden hesaplarını Web ortamında kullanabilirler.

ÜCRETLİ ABONELİK SERVİSİ SUNULACAK

Web sürümü ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanıma sunulacak. Özellik, platformun ücretli abonelik servisi Snapchat+ ile sunulmaya başlandı.

​​​​​​​

ÜLKELER BELİRLENDİ

Snapchat+’ın Türkiye’de bulunmadığını belirtelim. Fakat platform, zamanla daha fazla ülkeye yayılmak istediklerini söyledi. Resmi duyuruya göre premium hizmetten faydalanabilecek ülkeler şu şekilde: Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Teknoloji Haberleri