Tayfun duygulu kimdir, nerelidir | Tayfun Duygulu Kayahan hakkında ne dedi

Tayfun Duygulu kimdir, nerelidir? sorusu merakla araştırılıyor. Bir dönem Yeni Türkü grubunda klarnet ve saksafon çalarak ünlenen Tayfun Duygulu 2015 yılında vefat eden Kayahan'ın kızı Beste Açar ile olan evliliği ile biliniyor. Tayfun duygulu katıldığı b

Türk müziğinin efsane ismi Kayahan'ın kızı Beste Açar ile kısa süreli bir evlilik yaşanan 90'lı dönemlerin efsanevi müzik grubu Yeni Türkü'de saksafon çalan Tayfun duygulu yeniden gündeme geldi. Yaptığı açıklamalarla herkesi şaşrıtan Tayfun Duygulu herkes tarafından merakla araştırılıyor. Tayfun Duygulu katıldığı bir progrmda Kayahan'ın kendisine bıçak çektiğini ifade etti. Kayahan Açar kimdir? Tayfun Duygulu kimdir, Kayahan Açar hakkında Tayfun Duygulu neler söyledi, Kayahan Tayfun Duygulu'ya neden bıçak çekmiş? Magazin gündeminin sıcak gelişmesine dair detaylar haberimizde.

"ONU İTTİM BANA BIÇAK ÇEKTİ"

90’lı yıllara damga vuran ‘Hadi Yine İyisin’ şarkısıyla hatırladığımız Tayfun Duygulu, geride bıraktığımız gün Pal Nostalji Radyo’nun konuğu oldu. Bir dönem kızı Beste ile evli olan Duygulu, merhum sanatçı Kayahan'la olan bir anısını şöyle anlattı:

“Kerim Tekin'in söylediği ‘Kar Beyazdır Ölüm' şarkısını Nilüfer için yazmıştım. Bu durumu Kayahan öğrendi. Aramızda ufak bir tartışma yaşandı. Kayahan'ı ittim. O da bana 20 santim boyunda bıçak çekti. Araya birileri girdi, olay yatıştı.” dei. Tayfun Duygulu, Kayahan’ın kızı Beste Açar ile 1995’te evlenmiş, 1996’da boşanmıştı.

 TAYFUN DUYGULU KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Tayfun Duygulu 8 Nisan 1969 doğumludur. 1988 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından Yeni Türkü Grubu’nda klarnet ve saksofon çalarak sahnelere adım atan Tayfun Duygulu 1991 yılında Hadi Yine İyisin adlı şarkısıyla pop müzik alanında yeni bir dönemin öncüsü oldu.

Söz ve bestesi kendisine ait olan Kar Beyazdır Ölüm şarkısı başta olmak üzere söz ve besteleriyle ulusal ve uluslar arası birçok yarışmada ödüller aldı. Konservatuar yıllarında viyolonsel ve piyano, üniversitede klarnet eğitimi aldı.

Saksofon ve klarnete odaklanmış olmakla birlikte gitar, piyano, yan flüt, viyolonsel ve keman da çalabilmektedir. Bir dönem sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'la kısa süren ilk evliliğinin ardından ikinci evliliğini genç bir mankenle (Tuğçe Duygulu) yapmış bu evlilikten iki erkek çocuğu bulunmaktadır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri