Tavuk Dünyası Pendik’te Hizmete Açıldı

Tavuk severler için zengin menüsü ve alakart hizmeti ile son dönemlerde adını sıkça duymaya başladığımız Tavuk Dünyası Pendik şubesi geçtiğimiz hafta Paşa Karakaya, Sadık Çakır ortaklığı ile hizmet vermeye başladı.

Eşsiz bir menüyle hizmet vereceklerini söyleyen işletme ortaklarından Karakaya “Tavuk Dünyası Türkiye’nin 16 farklı ilinde 50 şube ile hizmet veriyor. Bu büyük markayı Pendik’e getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eşsiz ve leziz menülerimizi Pendik’liler çok beğenecek. Tüm Pendik’lileri Tavuk Dünyası’na bekliyoruz…Pendik’lilerin Tavuk yeme anlayışınız tamamen değişecek” dedi.

Ayrıca Tavuk dünyası kuruluşunun ilk yılında uluslararası gıda kalite ödülüne laik görüldüğünü de sözlerine ekleyen Karakaya “Helal kesim yapılan Tavuk Dünyası’ndaki, her damak tadına uygun bir menüleri olduğunu söyledi. Son olarakda herkezin bu tadı tatması gerektiğini altını birkez daha çizdi.

İletişim:

Batı mah. Erol Kaya Cad (Eski Ankara Cad.) No:137 Pendik / İstanbul

Sipariş Tel:

(0216) 354 63 09

TAVUK DÜNYASI :

Tavuk Dünyası markası, yeme içme sektöründe 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren, bugün 16 ilde 50'den fazla noktada restoran-cafe hizmeti veren şirketleri bünyesinde bulunduran Özmar A.Ş. tarafından geliştirilmiştir.

Özmar A.Ş. bünyesinde restoran danışmanlık hizmetleri birimi, restoran tedarik birimi ve lojistik hizmetleri birimleri aktif olarak restoran işletmelerine destek vermektedir.

Ülkemizde yeme içme sektöründeki ihtiyaçları araştıran Özmar A.Ş. güvenilir bir kurumun çatısı altında, Türk insanının damak tadına uygun, sadece tavuk ürünleri satışı yapılan bir restoran zinciri açığını tespit etti. 2 yıl süren AR-GE ve markalaşma süreci sonunda altyapı çalışmalarını tamamlamış olan Tavuk Dünyası, kısa süre içinde İstanbul'dan başlayarak Türkiye'ye ve sonrasında Dünya' ya yayılma hedefini ortaya koydu.

Özmar A.Ş Tavuk Dünyası markası ile çıktıkları bu yolda, ikinci yılında ülke sınırları dışına açılma planları ve uygulamalarıyla adından sıkça söz ettiren tavuk dünyası ilk yurt dışı şubesini Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de açtı. Ayrıca Almanya, Hollanda, Fransa ve Çin ülkeleri başta olmak üzere yurt dışı temaslarına başladı.

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri