Taner Taşkın kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ümraniyesspor yenilgisinin ardından ikinci kez Tuzlaspor teknik direktörülüğünden istifa eden Taner Taşkın, şu sıralar internette çokça aratılıyor. Taner Taner Taşkın kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sizler için bu soruların cevabını haberimizde derledik.

Taner Taşkın kimdir? Tuzlaspor, 28 Temmuz Salı günü üst lige yükselme play-off maçında Manisa FK ile karşı karşıya gelmiş ve mücadelede, rakibini penaltı atışlarıyla geçerek TFF 1. Lig'e yükselen son takım olarak kupasını almıştı. Tuzlaspor A.Ş., Play-Off maçlarından kendisini 1.Lig’e taşıyan teknik direktör Taner Taşkın ile yeniden el sıkıştı. Peki Taner Taşkın kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

TANER TAŞKIN KİMDİR?

49 yaşında olan Taner Taşkın 27 Ekim 1972 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.

Taner Taşkın eski bir futbolcudur. Başarılı teknik adam son olarak 1.Lig ekiplerinden Tuzlaspor’un teknik direktörlüğünü yaptı.

Taşkın sırasıyla Mustafakemalpaşaspor, Manisaspor, Gençlerbirliği, Mobellaspor, tekrar Manisaspor, Çorumspor ve tekrar Mustafakemalpaşaspor takımlarında forma giydi. 12 kere Türkiye U-21, 1 kere de Türkiye Milli takım formalarını giydi. 1993 Akdeniz oyunlarında şampiyon olan takımın oyuncuları arasındadır. 2007 yılında Turgutluspor’un teknik direktörğünü yaptı. 2009’da 3.Lig ekiplerinden Menemenspor’u çalıştırdı.

En son 1.Lig ekiplerinden Tuzlaspor’un teknik direktörlüğünü yapan Taner Taşkın, 1+1 olarak sözleşmesini yenilemişti ve Tuzlaspor A.Ş. Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ile yaptığı görüşmenin ardından imza atılmıştı. Başarılı teknik adam Taner Taşkın'ın yardımcılıklarını Tacettin Bakacak, Baki Çağdaş Uzun, Başar Canoğlu üstlendi. Kaleci antrenörleri olarak da Hasan Okan Gültang ve Alpaslan Uysal görev yaptı.

Bugün evinde konuk ettiği Ümraniyespor'a 1-0 mağlup olunca Tuzlaspor'da teknik direktör Taner Taşkın istifa etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri