Taner Ölmez 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldı

Mucize Doktor ile büyük bir çıkış yakalayan Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisi ile kariyeri için adeta büyük sıçrayış yaşadı. Öyle ki başarılı oyunculuğundan dolayı 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldı.

Ayaklı Gazete Ödül Töreninde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alan Taner Ölmez Mucize Doktor dizisi ile gösterdiği oyunculuk performansının karşılığı olarak ödüle layık görüldü.

"EN İYİ ERKEK OYUNCU"

Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizisi olan ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncusu Taner Ölmez, 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü'  kazandı.

MUCİZE DOKTOR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp uyarladı.

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan “Mucize Doktor”un ilk bölüm tanıtımında başrolde yer alan Taner Ölmez’in izleyicinin alışık olmadığı bir rolle ekrana geleceğine şahit olmak mümkün.

MUCİZE DOKTOR HANGİ KORE DİZİSİNDEN UYARLANDI?

Her ne kadar Amerika'da yayınlanan versiyonu ile tanınsa da, Fox Tv'nin yeni dizisi Mucize Doktor'un asıl versiyonu Kore'dir. Çoğunlukla Kore'de ortaya çıkan dizinin uyarlama olduğu bilinmekte, Amerikan versiyonu ise temel çıkış noktası olarak düşünülmektedir.  Ancak Mucize Doktor'un asıl asıl senaryosu Kore'ye aittir. İsmi ise "Good Doctor" tur.

Dizinin ilk versiyonu (Kore) 2013 yılında, ikinci versiyonu ise 2017 yılında çekilmeye başlanmıştır. 2018 yılında ise Japonya versiyonu olarak çekilmeye başlanmıştır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri