Taksim İstiklal Caddesi için yeni karar! Valilik talimat verdi, İBB çalışmalara başladı!

Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı sonrası İstanbul Valiliğinin aldığı kararla cadde üzerinde yer alan beton saksılardaki ağaçları ve bitkileri kaldırmak için çalışma başlatıldı.

İstanbul'da insan hareketliliğinin en fazla olduğu yerlerden biri olan Taksim İstiklal Caddesi'nde önceki gün saat 16.20 sıralarında meydana gelen terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi yaralandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasına göre yaralanan 81 kişiden 55'inin tedavisi tamamlanarak taburcu edildi. Yaralılardan 5'i yoğun bakımda olmak üzere 26'sının tedavileri devam ederken yoğun bakımdaki 2 hastanın durumu ciddiyetini koruyor.

VALİLİK KARAR ALDI, İBB ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Terör saldırısının izlerinin silinmesi için çalışmalar devam ederken İstanbul Valiliğinin güvenlik tedbiri kapsamında aldığı karar üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, İstiklal Caddesi'nde yer alan beton saksılardaki ağaçları ve bitkileri kaldırmak için çalışma başlattı.

Saksılardaki bitkileri ve ağaçları iş makineleri yardımıyla sökerek kamyona koyan ekipler, daha sonra beton saksıları kaldırmak için çalışma yapacak.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

İstiklal Caddesi'nde bomba patlatan teröristlerle ilgili yeni gelişme! Ülkeye kaçak yollardan girip işçi olarak çalışmışlar!
Taksim İstiklal Caddesi'ni kana bulamıştı! Hain teröristin kıyafetinde New York detayı!
İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı düzenleyen teröristin ilk ifadesi ortaya çıktı!

Gündem Haberleri