Takımını şampiyon yapan teknik adam ayrıldı!

Hatayspor'da şampiyon teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli çalıştırıcıya başarılar dilendi.

Hatayspor yönetimi şampiyon teknik adam Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığını açıkladı. Hatayspor, daha önce çıkan ayrılık haberlerini yalanlamıştı.

İşte kulüpten yapılan açıklama: 

Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ve ekibiyle karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine ve ekibine Hatayspor’a emekleri ve katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar dileriz.

Hatayspor Yönetim Kurulu

ŞAMPİYON YAPIP AYRILIYOR

Mehmet Altıparmak, TFF 1. Lig'de şampiyon yaptığı üçüncü takımdan da ayrıldı. 2017-18 sezonunda Erzurumspor ile şampiyon olarak Süper Lig'e çıkan tecrübeli çalıştırıcı takımdan ayrılmıştı. 2018-19 sezonunda Gaziantep FK ile şampiyon olmasına rağmen yine takımdan ayrılmıştı. 2019-20 sezonunda ise Hatayspor'u şampiyon etmesinin ardından Süper Lig'de mücadele etme şansını yakalayamadan yine takımdan ayrılan isim oldu. 

AYRILIĞIN ARDINDAN İLK AÇIKLAMAYI YAPTI

Hatayspor'un şampiyon teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ayrılığın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamada prensiplerin, değerlerin ve bakış açısı farklılıkların bu tip ayrılıkları kaçınılmaz kıldığını bildiren Altıparmak, şunları kaydetti:

"Görev süremiz boyunca başta futbolcu kardeşlerim, kulüp çalışanları olmak üzere bize destek veren herkese ve Hatay şehrinin yüreği güzel insanlarına teşekkür diyorum. Hatayspor'a Süper Lig'de başarılar diliyorum. Yeni sezonda, hedefleri olan, huzurlu çalışma şartlarıyla ulaşılan başarıyı paylaşmayı bilen, emeğe saygı gösteren, futbol dünyasının gerçekleriyle kulüp menfaatlerini kişisel menfaatlerin üzerinde gören anlayışa sahip olan bir camiada buluşmak dileğiyle."

MEHMET ALTIPARMAK'IN HATAYSPOR PERFORMANSI

Hatayspor'un başına sezonun devre arasından hemen sonra geçen Mehmet Altıparmak, Hatay ekibi ile 12 maça çıktı. Altıparmak, 12 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Mehmet Altıparmak, bu performansı ile Hatayspor'u şampiyon yaparak, maç başına 2.00 puan ortalaması tutturdu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri