Suudi ekip Konsolosluktan çantalarla ayrıldı

Gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması için gelen Suudi edkip dün Konsoloslukta incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından Suudi ekip Konsolosluk binasından çantalarla ayrıldı.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girmesinin ardından ortadan kaybolan Cemal Kaşıkçı ile ilgili kapsamlı soruşturma devam ediyor. 4 sivil araçla konsolosluğa gelen 9 kişi, binadan çantalarla ayrıldı.

Ortadoğu'nun en etkin gazetecilerinden biri olarak gösterilen Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girmesinin ardından kendisinden haber alınamamasıyla ilgili kapsamlı soruşturma devam ediyor.

SİVİL PLAKALI ARAÇLARLA GELDİLER

Polis bariyerleriyle çevrili başkonsolosluk binası önünde yerli ve yabancı gazetecilerin bekleyişi sürerken, konsolosluğa sivil plakalı otomobillerle gelen 9 kişi, 4 ayrı araçla binadan çıktı.
[Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda Cemal Kaşıkçı Hareketliliği]

ELLERİNDEKİ ÇANTALAR DİKKATİ ÇEKTİ

Bu kişilerden ikisi, 06 AH 5016 ve 34 ADK 536 plakalı iki ayrı araçla saat 22.35'te, üçü de 34 NL 1806 plakalı otomobille saat 22.50'de konsolosluktan ayrıldı. Üç kişinin konsolosluktan çıkarken ellerinde çantalar taşıdığı görüldü.
[Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda Cemal Kaşıkçı Hareketliliği]

Öğle saatlerinde konsolosluğa giren 4 kişi ise saat 23.15'te konsolosluk binasından çıkış yaptı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri