Süt Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Süt Çorbası Nasıl Yapılır?

Süt Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Süt Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Süt Çorbası nasıl hazırlanır, Süt Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Süt Çorbası için Malzemeler:

2lt et suyu, 1 bardak süt, 2,5fincan un, tuz

Süt Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Et suyunu bir tencere içinde hazırlayın. Süt ile unu iyice karıştırın ve bu karışımı et suyuna ilave edin. Tuzunu ayarlayarak kısık ateşte 15 dk kaynatın.

Süt Çorbası 2. tarif
Süt Çorbası için Malzemeler:

5 bardak et suyu, 1fincan süt, 3,5 kaşık un, yağ, tuz

Süt Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Et suyunu bir tencerede hazırlayın. Un ve sütü bir kasede çırpın, et suyu kaynayınca yavaşça karıştırın. Tuzunu ayarlayarak kısık ateşte karıştırarak pişirin. Servis ederken az miktar yağ kızdırıp üzerinde gezdirin.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri