Survivor'da Mert'in elenmesi en çok Evrim'i üzdü: Bir anlamı kalmadı

Geçtiğimiz günlerde Survivor 2020'ye veda eden Mert Öcal herkesi şaşırtmıştı. Elenmesi beklenmeyen Mert'in gitmesi en çok Evrim'i etkiledi.

Birleşme partisinde Mert'in olmaması Evrim'i adeta yıktı. Konseyde adı çıkan Mert Öcal'ın gitmesine e çok şaşıran kişi Evrim olmuştu. İsmi okununca 'Ne? Nasıl yani?' tepkileriyle dikkat çeken Evrim'in bu halleri çok konuşuldu.

HİÇBİR ANLAMI KALMADI

Mert'in gidişiyle ilgili konuşan Survivor Evrim, hiç beklemediği bir ismin Survivor'dan elendiğini ve gerçek anlamda yıkıldığını söyledi. Evrim, "Ummadığım bir kişi veda etti, gerçekten yıkıldım. Tam kamplar birleşti, en olması gereken adamdı. Aynı Ersin abi çok vakitsiz gitti. Benim için açıkçası kampların birleşmesinin hiç bir anlamadı kalmadı" ifadelerini kullandı.

YASİN: KARARI HALK VERDİ

Survivor'da son konseyde adaylar arasında yer alan Yasin ise Mert'in iyi bir insan olduğunu düşündüğünü söyledi. Yasin, Kararı halk verdi, beş kişiden Mert gitti. Her ne kadar arada atışsak da Mert ciddi anlamda iyi ve kaliteli bir insandı. Bütün güzellikler kendisiyle olsun" dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri