Survivor'da aşk rüzgarı! Sercan'dan Nisa'ya büyük jest

Survivor'da dün yayınlanan yeni bölümde ilginç anlar ekrana geldi. Yarışmacılar ellerindeki paralarla açık arttırmada ki yemekleri almaya çalıştı. Sercan ise açık arttırmadan vazgeçerek Nisa'nın kazanmasını istedi.

Sercan ve Nisa aşkı sosyal medyanın gündeminde. Dün akşam yayınlanan bölümde ikilinin sempatik halleri dikkat çekti. Açık arttırmada yemekten vazgeçen Sercan, Nisa için "Kıyamıyorum o yesin" dedi.

KIYAMIYORUM O YESİN 

Aralarındaki yakınlaşmayla gündem olan ve aşk yaşadıkları iddia edilen Sercan ve Nisa arasındaki diyaloglar dikkat çekti. Açık artırmada ünlüler takımından Sercan, gönüllüler takımından Nisa'ya kıyamadı ve büyük jest yaptı. Açık arttırmadan çekilen Sercan, Acun Ilıcalı'nın 'Neden elini indirdin? ' sorusu üzerine 'Nisa'ya kıyamıyorum. O yesin' dedi.

Sercan takım arkadaşlarını da açık arttırmaya katılmaması için ikna etmeye çalıştı. Sercan'ın büyük jesti, Nisa'nın da yüzünü güldürdü.

ÜNLÜLER TAKIMI YEMEKLERİ YEDİ!

Ancak açık arttırmada daha az yemek kazanan Cemal Can, Nisa, Ardahan, Evrim ve Yasin en fazla üzülen isimlerden oldu.

Ünlüler takımı ise açık arttırmaya daha fazla pesoylla katılma hakkı olduğu için yemeklere daha fazla para harcadı ve karınlarını doyurdu.

ACUN'DAN SERCAN NİSA YORUMU

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı canlı yayında Sercan ve Nisa arasında aşk sorusuna yanıt vermişti. Acun Ilıcalı, " Sercan’ın Nisa’ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan’dan Sercan’a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem" ifadelerini kullanmıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri