Survivor Nisa'yı uyku tutmayınca kameranın önüne geçip...

Survivor gönüllüler takımının dikkat çeken isimlerinden biri olan Nisa gece yarısı uyku tutmamış olacak ki barakayı çeken kameranın önüne gelip şekilden şekile girdi.

Bir dönem adadaki mutsuzluğu ile Acun Ilıcalı'nın dikkatini çeken Nisa, bu kez mutsuzluğu ile değil kameranın karşısına geçip yaptığı hareketlerle gündeme geldi. Komik anlar ise işte kameraya böyle yansıdı.

ŞEKİLDEN ŞEKLE GİRDİ

Yattığı yerden kalkıp uzun bir süre etrafı izleyen Nisa daha sonra battaniye ile kendini sarıp sarmalayıp barakayı çeken kameranın önüne geldi. kameraya bakıp değişik yüz ifadeleri yapan Nisa'nın bu hareketleri görenleri güldürdü.

İşte görüntüler

GİTMEK İSTİYORUM DEMİŞTİ

Nisa, "Yapamıyorum, gitmek istiyorum" diyerek ağlamaya başladı. Oyun sonrasında Nisa'ya durumu soruldu fakat kelimesini tamamlayamadı, yine gözyaşlarına boğuldu.

YERE ÇÖKÜP AĞLAMIŞTI

Oyun sonrası iki takımla konuşan Acun Ilıcalı, morali bozuk olan Nisa'ya dönerek "Yine morali bozuk bir Nisa var. Merak ediyoruz ne oldu?" diye sordu. Nisa ise "Yapamıyorum. Arkadaşlarım çok iyi destek veriyor ama olmuyor. Artık sinirli de değilim. Bitmişim" dedikten sonra yere çöktü ve gözyaşlarına boğuldu. Nisa'ya takım arkadaşı Barış moral vermeye çalıştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri