Survivor Nisa, Çeşme'de Barış'ın babası ile tanıştı!

Survivor Barış Murat Yağcı uzun süredir aralarında aşk dedikoduları olan Nisa'yı babası ile tanıştırdı. Bir süredir Çeşme'de olan ikilinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar aralarındaki aşk iddialarını güçlendirirken ikiliden kafa karıştıran bir hamle daha geldi.

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de samimi bir şekilde görüntülen Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı yine Çeşme'de başka bir mekanda görüntülendi. Barış Murat Yağcı bu defada Nisa'yı babası ile tanıştırdı.

Barış Murat Yağcı, aralarında aşk olduğu iddia edilen Nisa'yı babasının Alaçatı Hacımemiş’te bulunan kumru dükkanına götürdü.

İkiliyi kapıda karşılayan baba Güven Yağcı, Nisa Bölükbaşı’yla tokalaşarak tanıştı.

Güven Yağcı’nın yemekte ağırladığı gençler, yoldan geçerken kendilerini görüp fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

SURVİVOR NİSA VE BARIŞ AŞK MI YAŞIYOR?

Survivor yarışmasında tanışan ve başlarda büyük sorunlar yaşayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı geçtiğimiz günlerde Çeşme'de çıkan görüntüleri ikilinin arasında aşk mı var? sorularını akıllara getirdi.

 Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapan ikili geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini öptükleri bir video paylaştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri