Survivor Mert Öcal'dan ilginç çağrı: "Var mısınız Cemal'i şampiyon yapalım!"

Survivor'da ünlüler takımında yarışan Mert Öcal, gönüllüler takımında rakibi olan Cemal Can'ı desteklediğini açıkladı. Öcal sosyal medya hesabından çağrı yaparak Cemal Can için destek istedi.

Survivor'da ünlüler takımında yarışan Mert Öcal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.Öcal son günlerine gelen Survivor yarışmasında desteklediği isim için oy istedi. Öcal yaptığı paylaşımda elenen bütün yarışmacıların fan clublerini tek bir çatı altında toplayıp Cemal Can'ı şampiyon yapmayı teklif etti. 

"CEMAL CAN'I ŞAMPİYON YAPALIM"

Twitter hesabından paylaşım yapan Mert Öcal, "Beni çok rahatsız eden bir kitle var aşırı kuduruk herkese saldıran herkesin sosyal medya hesaplarını taciz eden. Herkese hakaret eden. Buna karşılık elenen bütün yarışmacıların fan clublerini tek bir çatı altında toplayıp Cemal Can'ı şampiyon yapmayı öneriyorum. Var mısınız?" dedi.

Mert Öcal'ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Takipçilerinden bir kısmı yarışmacıyı desteklerken bir kısmı da Barış Murat Yağcı'nın birinci olması gerektiğini savundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri