Survivor kim kazandı? Survivor kim şampiyon oldu 2020? Kim birinci oldu?

İstanbul'da yapılan Survivor 2020'nin finalinde finalistler dün akşam belli oldu. Cemal Can, Barış ve Yasin'in kaldığı yarı finalde elenen isim Yasin Obuz oldu. SMS oylamasında sırasız olarak 1.finalist Barış olurken ikinci finalistte Cemal Can oldu. Şimdi ise bu uzun maratonun şampiyonu merak ediliyor. Peki Survivor kim kazandı? Survivor kim şampiyon oldu 2020? Kim birinci oldu?

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2020 kim kazandı? sorusunun cevabı bu akşam cevabını bulacak. Dün akşam İstanbul'da gerçekleşen yarı finalin ardından elenen isim Yasin Obuz oldu. Heyecanın doruklarda yaşandığı gece de büyük ödüle giden yolda finalistler sırasız olarak Barış ve Cemal Can oldu. Peki Survivor kim kazandı? Survivor kim şampiyon oldu 2020? Kim birinci oldu?

SURVİVOR 2020 KİM KAZANDI? KİM BİRİNCİ OLDU?

Survivor 2020 şampiyonu "Cemal Can Canseven" oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ? SURVİVOR FİNALİSTLERİ KİM?

Acun Ilıcalı dün gece sırasız olarak iki finalisti açıklamıştı. Acun Ilıcalı'nın ilk olarak Barış'ın finale kaldığını açıklamasının ardından Survivor şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşan Barış gözyaşlarını tutamamıştı. Barış, "Çok çektik, çok bekledik, çok sabrettik, çok emek verdik. O yüzden burdaki herkesin özel olduğunu düşünüyorum." demişti.

Finale adını yazdıran bir diğer isim ise Cemal Can olmuştu. Cemal Can isminin açıklanması sonrası şu "Çok güzel bir hikayeydi. Bu hikayede yer almak beni gururlandırıyor. Hepimiz ailelerimizin ve sevenlerimizin şampiyonu. Buralara kadar gelebildik. Çok guruluyum. Herkese teşekkürler"  demişti.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı yarı finalde yarışmacılar hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı şunları söyledi;"

Dondurma konusunda Barış haksız değildi. Çünkü bizim prodüksiyon istenildiği kadar yenilebilir rahatlığını vermiş. Yani çok keskin şekilde bir ayrım yapılmamış"

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri