Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 71. bölüm kim kazandı? 17 Nisan 2021 Cumartesi

TV8'de cumartesi akşamların çokça izlenen yarışması Survivor 2021, bu akşam 71. bölümüyle ekranlara gelecek. Bu akşamki büyük mücadele internette Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 71. bölüm kim kazandı? 17 Nisan 2021 Cumartesi sorularıyla sıkça aratılıyor. İşte detaylar...

Survivor 2021'de bu akşamda nefesleri kesen bir dokunulmazlık oyununa ev sahipliği yapacak. Hangi takımın kazandığını merak edenler, Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 71. bölüm kim kazandı? 17 Nisan 2021 Cumartesi sorularıyla internette bu konuyu çokça aratmaya başlayacak. Biz de haberimizde bu konuyla ilgili tüm bilgilere yer verdik.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? SURVİVOR 71. BÖLÜM KİM KAZANDI? 17 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA

Bu akşam Survivor'da market ödülü ve Türk kahvesi ödüllü oyun oynandı. Kazanan takım belli oldu. Hem Ünlülerin hem de Gönüllülerin kıyasıya rekabet içinde olduğu ödül oyununda ünlüler takımı sergilediği başarıyla ödülün sahibi oldu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam oynanan final oyununda İsmail ve Steven arasındaki mücadeleyi Ünlüler takımından İsmail kazandı ve skoru 7-6 yaparak market oyununu kazanan takımın adını Ünlüler olarak yazdırdı.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNU NE ZAMAN?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımından haftanın ilk eleme adayı seçilecek.

SURVİVOR'DA EN SONA KALAN YARIŞMACILAR - ÜNLÜLER

Batuhan Karacakaya

Çağrı Atakan

 İlayda Şeker

İsmail Balaban

Melis Sezer 

Merve Aydın

Sergen Bayar

SURVİVOR'DA EN SONA KALAN YARIŞMACILAR - GÖNÜLLÜLER

Aleyna Çalışkan

 Aleyna Kalaycıoğlu

Ayşe Yüksel

Berkay Yuvakuran

Steven Salam 

Sultan Reşat

Uğurtan Dora

Yiğit Poyraz

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri