Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2021 dokunulmazlık kim kazandı? 24 Nisan 2021 Cumartesi

24 Nisan akşamı nefesleri kesen bir dokunulmazlık oyununa ev sahipliği yapan Survivor 2021 için vatandaşlar, Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2021 dokunulmazlık kim kazandı? 24 Nisan 2021 Cumartesi sorularını sıkça internette aratıyor. İşte 76. bölüm ile ilgili merak edilenler...

TV8'in ilgiyle izlenen Survivor 2021 yarışması bu akşam yine izleyicinin karşısına dokunulmazlık oyunu ile çıkıtı. Takipçilerinin sabırsızlıkla beklediği oyunda kimin kazandığı ise Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2021 dokunulmazlık kim kazandı? 24 Nisan 2021 Cumartesi sorularıyla aratılmakta. Biz de konuyla ilgili tüm detayları haberimizde derledik.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI? 24 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA

Bu akşam TV8 ekranlarında 76. bölümüyle ekranlara gelen Survivor 2021, her zamanki gibi ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarışacağı dokunulmazlık oyunu ile ekranları başındaki izleyenlerle buluştu. Her bölümünün büyük merakla beklenildiği fenomen yarışmada hangi takımın bu akşamki yarışmayı kazanıp takımına dokunulmazlığı getirdiği de merak konusu oldu. 

Dokunulmazlık yarışmasında Melis'in omzunu sakatlaması herkesi korkuturken Doktor Metin Kuş, önemli bir şey olmadığını ama dinlenmesi gerektiğini söyledi.

Gönüllüler, 6-3 geride kaldıkları oyunda üst üste sayılar alarak farkı bire indirdi. Skor böylelikle 8-8 oldu. Son iki oyunu da kazanan Ünlüler, skoru 10-8 yaparak ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

SURVİVOR'DA EN SONA KALAN YARIŞMACILAR - ÜNLÜLER

Batuhan Karacakaya

 İlayda Şeker

İsmail Balaban

Melis Sezer 

Merve Aydın

Sergen Bayar

SURVİVOR'DA EN SONA KALAN YARIŞMACILAR - GÖNÜLLÜLER

Aleyna Çalışkan

 Aleyna Kalaycıoğlu

Ayşe Yüksel

Berkay Yuvakuran

Steven Salam 

Uğurtan Dora

Yiğit Poyraz

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri