Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı: Ben arkadaşıma yapılan hareketi kabul etmiyorum

Survivor 2021'de yarışmanın başından beri hırçınlık ve asabiyetiyle ön plana çıkan Çağrı Atakan iletişim oyunu sona erdiğinde Gönüllüler takımı yarışmacısı Steven ile tartışma yaşadı. Steven'ın gülmesi üzerine sinirlenen Çağrı, Murat Ceylan'a da resti çekti. Çağrı "Beni bu yarışmadan alın" diye bağırdı.

Survivor 2021'de heyecan ve adrenalin gittikçe artmaya devam ediyor. Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Gönüllüler takımı kazandıkları oyunun sonunda sevinç gösterilerinde bulundu. Bunun üzerine her iki takımın yarışmacıları arasında ortam gerildi.

Daha önce Acun Ilıcalı tarafından uyarılan Çağrı Atakan, Steven ile tartışma yaşadı. Steven'ın üzerine yürüyen Çağrı Atakan, yarışmanın sunucusu Murat Ceylan'ın uyarıda bulunması üzerine ona da resti çekti. "Özür dileyecek" diye bağıran Çağrı araya giren Murat Ceylan'a da sinirlendi.

Steven'ın gülmesine de sinirlenen Çağrı, Murat Ceylan'a "Sana ne?" yanıtını verdi. Çağrı Atakan, öfkesini dindiremeyince Çağrı "Beni bu yarışmadan alın" diye bağırdı. Agresif tavırlar sergileyen yarışmacıyı takım arkadaşları zor sakinleştirdi.

ÇAĞRI CEZA ALDI MI?

Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada Çağrı'yı birçok kez uyardığını ifade etti. Çağrı'nın Murat Ceylan'a oyunda sergilediği tavrı kendisine yapılmış gibi gördüğünü ifade eden Acun Ilıcalı; "Yaptığın hareketi kabul etmiyoruz. Benim açımdan bu kabul edilebilir değil." dedi.

Murat Ceylanın uyarıda bulunmasını o an "Bir sus artık Çağrı" olarak algıladığını ifade eden Çağrı, o an yaşanılanların birçoğunu hatırlamadığını söyledi.

Acun Ilıcalı, Çağrı'ya yaptırım uygulayacaklarını açıkladı. Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre Çağrı 5 ödülden mahrum bırakılacak.

"BU SEBEPTEN SENİ ELEMEM"

"Ben bu sebepten seni elemem ama yarışmayı bırakıyorum dersen mutlu olurum" diyen Acun Ilıcalı "Bizim ekibimizden birine söz söylenmesini kabul etmiyorum, biz yarışmacılara moral vermekten başka bir şey yapmadık. Murat'ın iyi niyeti belli zaten. Ben arkadaşıma yapılan hareketi kabul etmiyorum. 5 ödülden yararlanamayacaksın. Ben bunu kaldırırım, dayanırım, mücadeleme devam edeceğim diyorsan o hakkın var. " ifadelerine yer verdi.

Bunun  üzerine "Çağrı ben bunun cevabını bir sonraki konseyde versem olur mu?" dedi. Ünlüler yarışmacısı Çağrı Atakan, Acun Ilıcalı'dan yarışmaya devam edip etmeyeceğine karar vermek için 1 hafta süre istedi. Acun Ilıcalı da kabul etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri