Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu kimdir, nerelidir?

Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu kimdir, nerelidir? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eşinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığının öğrenilmesinin ardından Hamdiye Soylu hakkında bilgiler merak konusu oldu. İşte Süleyman Soylu'nun eşi hakkında detaylar...

1987 yılından beri siyasetin içinde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun biri kız biri oğlan iki çocuğu bulunuyor. Soylu, oğlu Engin Levent Soylu'yu, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder'in kızı Saadet Nur Minder ile evlendirdi. Sevilen siyasetçi hakkında öğrenilen bilgiye göre Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu koronavirüse yakalandı. Bu önemli bilginin ardından Soylu'nun eşi hakkında araştırmalar hızlandı. Peki Hamdiye Soylu kimdir, nerelidir? Kaç yaşında?

HAMDİYE SOYLU KİMDİR, NERELİDİR?

Hamidiye Soylu, Süleyman Soylu'nun eşidir. Kendisi hakkında çok bir bilgi bulunmaktadır. Süleyman- Hamidiye Soylu çiftinin Engin Levent adında bir oğlu vardır. Kızının ismi bilinmemektedir.

Süleyman Soylu'nun oğlu Ergin Levent Soylu Ekim 2017 tarihinde Saadet Nur Minder ile evlendi. Soylu çiftinin nikahında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vardı. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri