Süleyman Pergel İl Başkanlığına Çağrıldı

Ak Parti Pendik ilçe Başkanlığı seçimlerine az bir süre kala baş döndürücü gelişmeler devam ediyor. 16 Kasım'da yapılması planlanan ve İstanbul İl (…)

Ak Parti Pendik ilçe Başkanlığı seçimlerine az bir süre kala baş döndürücü gelişmeler devam ediyor. 16 Kasım'da yapılması planlanan ve İstanbul İl Başkanlığının bir hafta sonraya ertelediği ilçe kongresi yaklaştıkça ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Edilen bilgilere göre son günlerde adı siyasi kulislerde ilçe başkanlığı için konuşulan Pendik Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Pergel görüşmeler yapılmak için il başkanlığına gittiği belirtiliyor

Bilindiği üzere daha önce İl Başkanlığı ilçe Başkanlığına adı geçen adaylardan Erkan Gül Murat Türkyılmaz ve Salih Varlıbaş’ı çağırmış o görüşmede Murat Türkyılmaz ,Erkan Gül adına adaylıktan çekildiğini açıklamıştı .

Bu bağlamda Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Pergel’in ile çağırılması hem dikkat çekici bulundu, hem de siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Öte yandan İstanbul İl Başkanlığı bu gün yapacağı son istişareler sonucunda akşam üstüne doğru veya en geç yarın Pendik ilçe Başkanlığı için düşünülen ismi açıklayacağı belirtiliyor .

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri