Stüdyo bir anda buz kesti! 60 yaşındaki kadının anlattıkları karşısında Esra Erol’da şaşkınlığını gizleyemedi!

Esra Erol’un hafta içi her gün ATV yayınlanan "Esra Erol'da" programına katılan 60 yaşındaki Ayten Korkmaz,  programa şok yaratan sözler söyledi. Korkmaz yaptığı açıklamada, termosumu açması için yardım istediği kişiye aşık olduğunu ifade ederek, “o bana Leyla derdi bende ona mecnun derdim” ifadelerini kullandı.

Esra Erol’da programına katılan Ayten Korkmaz yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın bir numaralı gündemine düştü. Korkmaz 27 yıllık eşini kendisinden 22 yaş küçük başka bir adama aşık olduğu için bıraktığını ifade etti.

AĞLAYA AĞLAYA MUSTAFA’YA GERİ DÖN ÇAĞRISI YAPTI

4 yıldır Mustafa Korkmaz ile birliktelik yaşadığını anlatan Ayten Korkmaz, 38 yaşındaki kocası Mustafa Korkmaz’ın kendisinin her şeyi olduğunu söyleyerek evine dönmesi için çağrı yaptı.

“O BANA LEYLA DERDİ, BEN ONA MECNUN DERDİM”

27 Yıllık eşinden Mustafa Korkmaz’a aşık olduğu için ayrıldığını itiraf eden Ayten Korkmaz, o bana "Leyla" derdi, bende ona "Mecnun" derdim. Herşey onun benim termosumu açmasını yardım istememle başladı. Termosumu açarken aşık oldum” dedi.

"TEHDİTLE EVLENDİM"

Ayten Korkmaz'ın açıklamaları sonrasında programa bağlanan Mustafa Korkmaz ise, "tehditle 60 yaşındaki Ayten ile evlendim" dedi.

TWİTTER'DE TREND TOPİC OLDU

Bu açıklamaların ardından Ayten Korkmaz Esra Erol'un programı twitter'de ve farklı sosyal medya kanallarında trend topic oldu.. Birçok sosyal medya kullanıcısı şaşkınlık yaratan ilişkiye ilişkin paylaşımlar yaptı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri