Sözcü yazarı Aytunç Erkin'dan flaş sözler: CHP ile İYİ Parti arasında bilek güreşi yaşanıyor

Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, Kılıçdaroğlu ve Akşener'in grup toplantılarında yaptığı açıklamaları değerlendirerek çarpıcı ifadeler kullandı.

tv100'de Hande Aydemir'in sunumuyla ekrana gelen Şimdi Konuşalım programında Sözcü yazarı Ayfunç Erkin, TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan, Eski AK Parti Milletvekili Ali Turan ve TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya katıldı.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'İN SÖZLERİ MASAYA YATIRILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Grup toplantısındaki konuşmada kullandığı, “Seçim gününden sonra telefonları acı acı çalacak. Ben Kemal, geliyorum” sözü ile Akşener'in "Bu kutlu mücadele hiçbir kaprise, hiçbir inada, kurban edilemez! Hiçbir şahsi hırsa, hiçbir koltuk hesabına, feda edilemez! Milletin iradesi dışında, hiçbir iradeye boyun eğmez! Biz, Millet İttifakı’nı, ferasetle, feragatle, fedakarlıkla kurduk. İstibdat zincirlerini kırmak, umudu yaşatmak için kurduk. Türkiye’ye, hak ettiği istikbali sunmak için kurduk" sözleri değerlendirildi.

"BİLEK GÜREŞİ YAŞANIYOR, TAKTİK STRATEJİ VAR"

Demeçleri değerlendiren Aytunç Erkin şunları çarpıcı bir değerlendirme yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Kılıçdaroğlu ‘Ben 13 Şubat’ta aday olarak masaya geliyorum. Akşener kendini hazırla, genel kurulunu toplahazırla, teşkilatına sor, ben geliyorum Bay Kemal olarak’ dedi. Akşener’de onun yanıtını cevabını genel kurulda verdi bugün. ‘Milletin iradesi koltuk sevdasına feda edilemez. İnat etme’ dedi. Bunlar herhalde Erdoğan'a söylenmiyor. Kılıçdaroğlu’na söyleniyor herhalde. CHP ile İYİ Parti arasında bilek güreşi yaşanıyor. Taktik, strateji var."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri