Songül Ülkü'den şoke eden açıklamalar: Özcan Deniz bana aşıktı!

Uçankuş televizyon ekranlarının bugünkü konuğu Bir döneme damga vuran Perihan Abla dizisinin oyuncularından Songül Ülkü oldu. Canlı yayında hayatı hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan Songül Ülkü, bir dönem Özcan Deniz'in kendisine aşık olduğunu dile getirdi.

80'li yılların popüler dizisi Perihan Abla'nın oyuncularından Songül Ülkü, Uçankuş ekranlarında yayınlanan 'Hayatın İçinden' programının konuğu oldu. Özel hayatı ve geçmişi ile ilgili açıklamalarda bulunan Songül Ülkü, Özcan Deniz ile ilgili de şok itiraflarda bulundu.

Songül Ülkü açıklamalarında geçmişte uyurken cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. Ülkü, bu durumu bedeninde alışık olmadığı bir şeyler hissettiğinde öğrendiğini ifade etti.

Ülkü iddialarına şu sözlerle devam etti: "Bedenimde bir tuhaflık vardı ve korkunç bir boyun ağrısı ile uyandım ve vücudumda değişiklik olduğunu hissettim" dedi.

Songül Ülkü açıklamalarına devam ederken yine magazin gündeminde şok etkisi yaratan bir iddia ortaya attı. Ülkü, Marmariş'te bir dönemin ünlü fotoğrafçısı Erol Atar'ın masasından onun arkadaşı tarafından bayıltılarak kaçırıldığını ifade etti. 

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI ÇEKİP ÖZCAN DENİZ'E GÖNDERDİLER"

Olay açıklamalarına devam eden Songül Ülkü, “Özcan Deniz bana aşıktı. Bence benim çıplak fotoğraflarımı çekip Özcan Deniz’e gönderdiler. Özcan Deniz’e sormak lazım” dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri