Son dakika | Ukrayna'nın işi çok zor! Putin, Macron'a açık açık söyledi! "Rusya'nın operasyonu her şart altında başarıya ulaşacaktır"

Son dakika... Rusya Devlet Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya yönelik başlatılan işgal girişimi için," Rusya'nın operasyonu her şart altında başarıya ulaşacaktır" dedi

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgallerde 8.güne girilirken saldırılarda 2 binden fazla sivil hayatını kaybetti, Rus ordusu birçok kritik nokta ve şehir merkezlerini bombaladı. Saldırıların ardından dünya harekete geçerek Rusya'ya ciddi yaptırımlar uygulayarak sindirme politikasına girişti. Bunun üzerine Rusya yapılanlara karşı direnme kararı alırken Devlet Başkanı Putin, operasyonun süreceğini açıkladı.

"HER ŞART ALTINDA BAŞARIYA ULAŞACAKTIR"

Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya yönelik başlatılan operasyon için," Rusya'nın operasyonu her şart altında başarıya ulaşacaktır" dedi.

Putin, Macron'la görüşmesinde Rusya'nın aşırı milliyetçilere yönelik operasyonunu sürdürme niyetinde olduğunu ifade etti. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Dünya Haberleri