Son dakika | Ukrayna'da helikopter düştü: İçişleri Bakanı ve yardımcısı öldü

Son dakika.. Ukrayna'nın başkenti Kiev'in yakınlarındaki Bravorı kentine helikopter düştü. Kazada 16 kişi hayatını kaybederken 22 kişi yaralandı. Kazada ölenler arasında İçişleri Bakanı Denys Monastyrskyi, yardımcısı Eugene Yenin ve Devlet Bakanı Yurii Lubkovich'in olduğu öğrenildi.

Son dakika.. Ukrayna'nın başkenti Kiev'in yakınlarındaki Bravorı kentinde bir helikopter düştü. Düşen helikopterde yangın çıkarken alevler hızla yayıldı. Alınan bilgilere göre kazada 16 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

KAZADA KRİTİK İSİMLER ÖLDÜ

Ulusal Polis Başkanı Ihor Klymenko'nun açıklamasına göre kazada ölenler arasında İçişleri Bakanı Denys Monastyrskyi, yardımcısı Eugene Yenin ve Devlet Bakanı Yurii Lubkovich de var.

İlk bilgilere göre helikopterin roketle vurulduğu belirtiliyor.

ÖLENLERİN ARASINDA ÇOCUKLAR DA VAR

Ukrayna Emniyet Müdürü İgor Klimenko, yazılı açıklamasında, Kiev bölgesine bağlı Brovary şehrinde Acil Durumlar Hizmetleri'ne bağlı bir helikopterin düştüğünü duyurdu.

Kazada Monastırskiy ve yardımcısı Yevgeniy Yenin'in hayatını kaybettiğini kaydeden Klimenko, kaza nedeniyle 2'si çocuk toplam 16 kişinin öldüğü bilgisini paylaştı.

Yaralanan 22 kişinin de hastanede tedavi altına alındığını belirten Klimenko, ilgili tüm birimlerin olay yerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Ukrayna basınında yer alan haberlerde, helikopterin bir anaokulu yakınlarına düştüğü ve kazanın yaşandığı bölgede yangın çıktığı belirtildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Dünya Haberleri