Son dakika | Trabzonspor, transferi KAP'a bildirdi: Trezeguet için görüşmeler başladı

Son dakika... Trabzonspor, Aston Villa'da forma giyen Mısırlı futbolcu Trezeguet'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Anthony Nwakaeme'nin takımdan ayrılmasının ardından sol kanat bölgesine transfer yapmayı hedefleyen Trabzonspor. geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Başakşehir forması giyen Aston Villa'nın futbolcusu Trezeguet için harekete geçmişti. Oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlayan bordo mavili ekip transferi resmen açıkladı.

Bordo mavili ekipten Kamuoyu Bilgilendirme Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa'nın profesyonel futbolcusu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla."

KAZANACAĞI ÜCRET VE ÖDENECEK BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Başakşehir formasıyla geçtiğimiz sezon çıktığı 18 maçta 6 gol 3 asistlik performans sergileyen Trezeguet için Trabzonspor'un 4 milyon euro bonservis ücret ödeyeceği belirtildi. Yıldız futbolcunun ise 1.5 milyon euro garanti ücret ve 750 bin euro bonus kazanacağı öğrenildi.

BEŞİNCİ TRANSFER OLDU

Öte yandan bordo mavili ekip, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Larsen ve Denswill'in ardından 5. transferini açıklamış oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri