Son dakika: Milyonlarca memura müjde: AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, açıkladı: 3600 ek gösterge Temmuz ayına kadar çıkacak

Son dakika... AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşlarını yakından ilgilendiren 3600 ek göstergenin temmuz ayına kadar çıkarılacağını söyledi.

Milyonlarca öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri ile yönetici pozisyonundaki memurların maaş, emekli ayıkları ve ikramiyelerini doğrudan etkileyen 3600 ek göstergenin ne zaman çıkacağı belli oldu. 

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu," Daha önce zikredilen kadrolarla ilgili geniş bir çalışma yapılıyor. Bu konuda paydaşlarla birlikte iki toplantı gerçekleştirildi. Bu yasal bir çerçeveye teklife dönüştürülmek için genel kurulumuza gelecek. 3600 ek göstergeyi polislerimize vereceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Sözleşmeli personelin durumu alınacak, EYT'li kardeşlerimizin durumu ele alınacak" dedi. 

Sözleşmeli personellerle ilgili de çalışmaların devam ettiğini belirten Akbaşoğlu "Ayrıntılar ortaya çıktıkça kamuoyuyla paylaşacağız" ifadesini kullandı. 

(AA)

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri