Son dakika! MHP'lileri taşıyan midibüs devrildi! Bartın Belediye Başkan Yardımcısı hayatını kaybetti!

Son dakika! Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara’daki toplantısına giden partililerin yer aldığı midibüs kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş yaşamlarını yitirdi. 16 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Son dakika haberi... Bartın'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) toplantısına giden midibüs yoldan çıktı. Devrilen otobüste ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. 

Kaza, saat 07.45 sıralarında, Bartın ile Zonguldak arasında bulunan yolun Esenyurt mevkiinde meydana geldi. MHP’nin Ankara’da düzenlenecek olana istişare toplantısına katılmak isteyen partililer otobüs ile seyahate başladı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs devrildi.

BELEDİYE BAŞKAN YARIDIMCISI HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, 19 kişinin bulunduğu midibüste bulunan Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilirken, 16 kişi de yaralandı. KAzanın ardından emniyet ve sağlık ekiplerine yapılan ihbar ile üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil, AFAD, itfaiye ve trafik ekipleri geldi. Yaralılar Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olay yerinde çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Hastanede tedavileri süren yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri