Hindistan'ın Gujurat şehrinde köprü çöktü! Çok sayıda ölü var!

Hindistan'ın Gujurat şehrinde asma köprünün kopması sonucu çok sayıda kişi nehre düşerken, çok sayıda kişinin de hayatını kaybettiği bilgisi verildi.

Hindistan'daki köprü faciasında can kaybı artmaya devam ediyor. Çöken köprünün bulunduğu Gujarat eyaletinin Emniyet Genel Müdürü Ashish Bhatia yaptığı açıklamada, köprü faciasında hayatını kaybedenlerin sayısının 78'e yükseldiğini bildirdi. Ordunun da destek verdiği arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, can kaybının artabileceği ifade edildi.

ÖLENLERİN ÇOĞU KADIN, ÇOCUK VE YAŞLI

Hindistan Halk Meclisi Üyesi Mohan Kundariya yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlerin çoğunluğunu çocuk, kadın ve yaşlıların oluşturduğunu belirtmişti. Gujarat İçişleri Bakanı Harsh Sanghavi ise, turistik bir yer olan asma köprüde çökme sırasında 150'den fazla kişinin olduğunu söylemiş, yerel basın ise, çökme anında köprüde tahminen 400'den fazla kişinin bulunduğu açıklamıştı.

KÖPRÜDE 400'DEN FAZLA KİŞİ BULUNUYOR

Yetkililer, kurbanların çoğunlukla köprüyü eğlence amacıyla ziyaret eden yerel halk olduğunu ifade etti. Gujarat eyaletinde yer alan Morbi kentindeki Machchhu Nehri üzerindeki asma köprü, üzerinde yüzlerce kişinin bulunduğu sırada çökmüş ve onlarca kişi nehre düşmüştü. Yerel basın ise, çökme anında köprüde tahminen 400’den fazla kişinin bulunduğu açıklamıştı.

26 EKİM'DE AÇILMIŞTI

230 metre uzunluğundaki köprünün 19. yüzyılda İngiliz yönetimi sırasında inşa edildiği ve 6 aylık tadilatın ardından 26 Ekim’de yeniden kullanıma açıldığı belirtildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Dünyanın en şişman çocuğu olarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmişti, şimdi görenler tanıyamıyor! İşte zayıflayarak büyük değişim geçiren o çocuk...
Pitbull saldırısına uğrayan kadını kurtarmak için öyle bir yöntem uyguladı ki, görenlerden takdir topladı!
Genç dalgıç köpek balığına yem olmaktan bakın nasıl kurtuldu! O anlar, izleyenlerin yüreklerini ağza getirdi!

Dünya Haberleri