Son dakika | Hatayspor acı haberi duyurdu: Taner Savut hayatını kaybetti

Son dakika... Atakaş Hatayspor, Sportif Direktör Taner Savut'un depremde yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi Hatay'da da yıkım oluşturdu. Hatay'da yaşayan Atakaş Hatayspor, Sportif Direktör Taner Savut, depremde enkaz altında kalmıştı. Arama kurtarma çalışmaları sonrası acı haber geldi. Atakaş Hatayspor, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Taner Savut'un hayatını kaybettiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başımız sağ olsun. Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin."

RÖNESANS REZİDANSTA YAŞIYORDU

Taner Savut, Hatay'da Cristian Atsu'nun da enkaz altında kalarak can verdiği 12 katlı ve 250 daireli Rönesans Rezidans'ta kalıyordu. Söz konusu rezidansta bin kişi yaşıyordu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Son dakika | Hatay şiddetli sallandı! Defne ilçesi 5.0 büyüklüğünde deprem
Hatayspor oyuncusu Christian Atsu'dan acı haber
Volkan Demirel, Hatay için seferber oldu! Tüm sporseverler destek verdi: "Seninle gurur duyuyoruz, mücadeleni unutmayacağız"
Volkan Demirel'in karısı Zeynep Demirel de gözyaşları içinde yardım çağrısında bulundu!
Volkan Demirel'den yardım çağrısı! Gözyaşlarına hakim olamadı: Ne kadar imkan varsa göndermenizi istiyorum, burada insanlar çok kötü

Spor Haberleri